Politica de ConfidentialitateAbout Us
Regenerare celulara
0040744545948
compare_arrows0

Politica de Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului nostru.
Prin completarea formularului de inregistrare de pe site, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii site-ului in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea site-ului si a tertilor cu care are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe site, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. In conditiile de astazi cand atacurile cibernetice asupra site-urilor de vanzari au crescut alarmant, noi am hotarat sa Nu promovam plata online si de aceea site-ul nostru NU va va solicita nici un detaliu referitor la plata cu cardul dumneavoastra. Site-ul nostru promoveaza doar plata ramburs prin curier.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact.